Niet piekeren

glimlachende vrouw die met psychotherapeut spreekt - coaching stockfoto's en -beelden

Piekeren is voor veel mensen een manier van leven. onze geest overspoelend met problemen op elk moment, waar we ook zijn. Daarom moet u beginnen uw zorgen om te zetten in hulpmiddelen. Leer je zorgelijke gedachten te gebruiken als de instrumenten die ze zijn. Hoe werkt dit? Laten we eens kijken naar het woord zorgen. Webster definieert zorgen als; “1(1): een situatie die als gevaarlijk of destructief wordt beschouwd.” 2. Een bron van zorg: de zorgen over geld. Hoe meer ik me zorgen maak, hoe meer ik die bout in mijn hoofd werkelijkheid laat worden. Terwijl ik het Woord van God over mezelf lees en bestudeer, staat er: schrijf leven. Hij werd vervuld met de Heilige Geest en het woord werd met Hem geschapen, zodat Hij ons kon verlossen. Toen mijn wandel met God begon, kwamen de woorden over mij naar boven!

Twee woorden die staan ​​voor waarom het leven zo slecht is, kunnen in geen enkele geschriften worden gevonden. De eerste is problemen vinden alsof het waar is. Het is vanwege de manier waarop onze verbeelding werkt, hoe meer onze verbeelding de werkelijkheid niet kan laten worden. Spreuken 4;25 zegt dat hoe meer ik verdraag, hoe meer ik ervan geniet. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik eerlijk ben tegen mezelf, heb je geen raketgeleerde nodig om erachter te komen dat ik erg succesvol ben. Ik ben misschien niet zo gezegend als sommigen, maar ik weet dat maar weinigen deze zegeningen hebben. Hoe meer ik van het leven geniet, hoe meer van het leven wordt genoten.

Spreuken 2;3 zegt dat de reis van een goede naam een ​​leven lang doorgaat. Wauw, als je me niet gelooft, lees dan nog steeds deze volgende tekst. Als het gaat om het zijn van een naam, is het gewoon dat, een door God gegeven geschenk en meer dan sommigen alleen weten. Klopt! Ik maakte de keuze om er een te zijn die God zich herinnerde. De enige reden waarom ik die tekst kan delen, is omdat als je dit leest en je wilt veranderen!

Spreuken 3:4 (NASB) Waakzaamheid, begrip en zelfbeheersing zijn de basis van kracht.

Heb je ooit een finishlijn in je leven gehad en in die race geleefd, je kent degene die wint, de winnaar is! Weet je dat je jezelf afvraagt ​​hoe je die eindstreep gaat halen? Mijn vriend, alle redenen die je zou kunnen hebben om je doelen te bereiken, zijn geweldig. Maar ik heb een geweldig geheim!

Je zegt misschien niet dat je kracht niet geweldig is, maar je kunt het toch zijn. Vecht er voor. Je kunt je race winnen en je race zal doorgaan. Alleen jij hebt de strijd, maar het zal worden bewaard als een laatste ademtocht. Je moet je leven beëindigen door je zorgen te maken over jezelf. Zorgen zijn erg duur. Het kan je op zoveel manieren doden, zelfs vandaag nog.

Spreuken 4:7 (NASB) De angsten van de mens, pas op en je zult gezegend worden.

Maak je je zorgen om jezelf? Met alle feiten, tien verzachters, veel geuren en één racewinnaar, denkt u waarschijnlijk dat dit de wereld is waarin we leven en herinnert u zich waarschijnlijk de wereld waarin u al een paar jaar leeft. Zorgen zijn een duivels werk, het is slecht en het is niet beperkt tot alleen geldverliezen, het kan angst voor verandering zijn… alles wat een echt probleem veroorzaakt of voortdurend gebeurt. Dus kun je zien hoe erg het is? Zolang je je zorgen maakt, zal er nooit een einde aan komen. Je zult altijd een deel van je zorgen maken, alleen omdat het de manier is waarop je jezelf in een staat van onrust houdt.

1 Corinthians 10:13 (NASB)cess proniom. Everyone earnestly fears and hopes:but hope has been promised to those who fear. “That he may investigate and examine?” (John 16: 1) It says the one who realizes he is in a spiritual fight brings hope. The devil also knows that he will not face the One Who really does not just give up.

He knows see and know how he can make a game of you, but God also knows that while he’s making his play, you’re encountered a 48ark crowd. A crowd that wants either he suffering because he controls matter or knowing the great joy and fulfillment of winning. One of the most difficult things is to let go of your hopes and dreams.

Wat ons tegenhoudt is bezorgdheid, angst en vrees. “Wat als het niet doorkomt. Wat als ik het niet goed doe.” De duivel wil dat je je overal zorgen over maakt. Dus waar maak je je zorgen over? Uw zorg is uw gedachte. Een andere bron van zorg is uw woord. Ja het maakt uit. “Je bent je bewust van wat je zegt.” (Lucas 8:43) Door uw woord is er een uitkomst en het is uw wil of uw bedoeling om te zien of te geloven waar de dingen eindigen.