What is a Yeast Infection?

cafe mambo - kambo stockfoto's en -beelden

In het begin der tijden was er een vrouwelijke sjamaan die zag dat haar familie werd aangevallen door borstwormen. Dus dronk ze een brouwsel gemaakt van de bittere vloeistof van een plaatselijke boom en verschillende planten. Na het drinken van het brouwsel werd ze ziek, en hoewel ze na drie dagen herstelde, kreeg ze haar gezondheid nooit meer terug. Borstwormen komen in de meeste gebieden niet veel voor, maar in sommige delen van de wereld zijn ze ernstig, en als u vermoedt dat u zich in een besmet gebied bevindt, dient u een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen.

Niet lang geleden liep er een zekere dame door de stad met een baby en ze liepen allebei een lintworm op. De lintworm moet afkomstig zijn van de baby, want het aantal vermenigvuldigde zich sterk in overeenstemming met het aantal wormen in de baby. Na te zijn behandeld met een beste wormbad voelde de dame zich beter, maar ze was maanden verwijderd van een ander wormbad. Een andere ziekte die ze opliep, was MS, een degeneratieve ziekte die het vermogen van marketeers om gewichtheffen te doen belemmert. Ze deed al tien jaar aan gewichtheffen en de enige manier om haar gezondheid terug te krijgen, was door te stoppen met gewichtheffen. Ze nam contact met mij op en ik ontmoette haar arts en we kwamen met een behandelplan dat succesvol was.

Ik ben altijd op zoek naar effectieve behandelingen voor ziekten waarvan ik me bewust word. Sinds ik vele jaren geleden geneeskunde begon te beoefenen, ben ik zeer vertrouwd geraakt met parasieten en lepra. lepra moet worden behandeld met het element ozon. Vroeger verkochten we magnesium in de natuurvoedingswinkel, maar nu kopen we ijzeroxiden. Testen door onafhankelijke laboratoria hebben aangetoond dat alle medicijnen sinds het begin van de jaren zestig zijn besmet met thorium, selenium, arseen, lood en combinaties hiervan. De oorspronkelijke naam van deze ziekte was Toxiconia en werd voor het eerst beschreven in 1854 door een Engelse chemicus. Het is nu bekend als Garrottosis.

Ik ken ook een andere ziekte die bekend staat als de ziekte van Meites. Deze ziekte wordt veroorzaakt door een bacterie die normaal in het lichaam wordt aangetroffen, en wanneer, nou ja, vaker wel dan niet opbouwt. De naam komt van het feit dat de bacterie groeit in trachina, een soort lijm. De ziekte van Garrett is een grote kans op AIDS of Alzheimer. Het kan de hersenen en het zenuwstelsel beïnvloeden. Het vernietigde het zenuwstelsel van een achterlijk persoon. Er is geen remedie voor meites, maar met medicijnen is het te behandelen.

Een andere schimmelinfectie staat bekend als een schimmelinfectie. Deze is te vinden bij minder dan 28% van de mensen. Wanneer u een schimmelinfectie krijgt, zult u rode bultjes in uw vaginale gebied en een witte afscheiding opmerken. U zult ook een branderig gevoel of jeuk opmerken in uw lagere regionen. Ziekten die meer symptomen hebben, zoals een ontsteking met rillingen, samen met de rode bultjes, kunnen aids zijn, en de oorzaak is een schimmel die bekend staat als Candida albicans. Andere oorzaken van een schimmelinfectie zijn een hormonale disbalans, antibiotica of niet-gediagnosticeerde medische aandoeningen, hormonale anticonceptiva, stress, hypothyreoïdie en een slecht immuunsysteem.

Het symptoom waar de meeste mensen over klagen, is jeuk of verbranding in de lagere regionen. Ze kunnen ook vertraging of pijn ervaren voordat ze volledig herstellen. Sommige mensen kunnen ook vaginale irritatie en een branderig gevoel ervaren tijdens het plassen. Het meest voorkomende type schimmelinfectie is Candida, dat alle mensen infecteert, ongeacht het geslacht. Deze ziekte kan echter zeer mild of zeer ernstig zijn. Er zijn aparte behandelingen voor schimmelinfecties nodig voor mannen en vrouwen.

vitamix Pharmaceuticals heeft verschillende medicijnen in hun medicijnlijn, waaronder Yeast Arrest, die is geïndiceerd voor mensen met schimmelinfecties en vaginitis. Yeast Arrest behandelt de gist van het Center of Disease Control.

Ze kunnen worden gebruikt als voedingssupplement om je immuunsysteem een ​​boost te geven, en ze kunnen ook worden gebruikt om de rode zweer te behandelen. Wat je ook genoeg hebt doorgemaakt, je verdient het om je weer fantastisch te voelen. En er is geen reden waarom jullie niet samen van een ijsje kunnen genieten.