Kinesiologie

Kinesiologie

Kinesiologie

Wat kunt u verwachten als u werkt met een kinesiologiebeoefenaar? Het uiteindelijke doel is om u te helpen een optimaal welzijn te bereiken. Als je kijkt naar wat een beoefenaar voor je kan doen, is dat niet alle informatie die je nodig hebt. Het is gebruikelijk om overweldigd te raken door de hoeveelheid informatie. Daar komt nog bij dat u iemand nodig heeft die weet wat hij doet. Dit betekent dat u vragen moet stellen.

Met welke specifieke problemen heeft u hulp nodig? Welke behandeling heeft u nodig om het probleem dat u heeft te verhelpen? Heeft u last van een symptoom, of misschien een stressreactie. Als u weet wat het probleem is en welke behandeling specifiek is voor uw probleem, kunt u bepalen of kinesiologie de juiste behandeling voor u is.

Het is belangrijk te weten dat kinesiologiebeoefenaars zelden hun handen gebruiken om te genezen. Het komt zelfs zelden voor dat een kinesiologie-beoefenaar zijn handen gebruikt om een fysieke kwaal te verhelpen. Het is zelfs zo dat elke vorm van fysieke aanpassing niet wordt aanbevolen voordat u met uw arts heeft gesproken. Dit is traditioneel.

Er is een verschil tussen waar de beoefenaar de handen voor gebruikt en waar u de handen voor gebruikt. Wanneer een behandelaar een vorm van kinesiologie gebruikt, komt dat dichter in de buurt van waar u uw handen voor gebruikt. Soms is er meer dan één aanpassing nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Dit betekent dat u misschien terug moet komen voor extra aanpassingen.

In gevallen waar de normale functie van een lichaamsdeel totaal verstoord is, kan het nodig zijn het hele lichaamsdeel te verschuiven. Het is een Hercules inspanning om te proberen de verschuiving in een gezond lichaamsdeel te corrigeren. Het kan verscheidene maanden duren om deze inspanning te corrigeren. Er is geen garantie dat het ruggenmerg niet is veranderd als gevolg van de ruggenmergverschuiving.

Kinesiologie is heilzaam wanneer het correct wordt toegepast in combinatie met andere toegepaste biofeedback en chiropractische systemen. Het evenwicht tussen de verschuiving van het lichaamsdeel en de aanpassing zijn verstoord. Het zenuwstelsel is niet stabiel. Het moet worden gestuurd om de gezondheid van de lichaamsdelen shift te handhaven en ook om de abnormale functie van een lichaamsdeel te corrigeren. Wanneer het zenuwstelsel verstoord is, zijn de spieren van het lichaam uit evenwicht. Wanneer spieren uit balans zijn, wordt uiteindelijk ook de bloedsomloop aangetast.

De beoefenaars van biofeedback en chiropractie bieden specifieke technieken aan die deze problemen effectief aanpakken. De technieken zijn zeer nuttig bij het herstellen van de goede werking van het zenuwstelsel, de spieren en de bloedsomloop. De balansen zijn ideaal voor zowel behandelaars als patiënten om te evalueren en te contrasteren.