Wat heeft een bemiddeling nodig?

Een bemiddelaar is de bemiddelaar voor de transactie. Hij weet niet zeker of hij partij moet kiezen en daarom vindt hij het zeer noodzakelijk om vooraf vastgestelde schema's te hebben om conflicten te voorkomen. Hij is geen scheidsrechter, dus beide partijen hoeven niet de overwinning te claimen of elk argument dat kan plaatsvinden te verslaan. Ook is de bemiddelaar neutraal, zodat hij, afhankelijk van jouw voorkeuren, keuzes voor je kan maken.

Wat het belangrijkste is in deze baan, naast de bijeenkomsten zelf, is om dat perspectief te verbreden en te luisteren naar wat elke partner te zeggen heeft, evenals de verklaringen en verzoeken te geven van elk van de mensen die betrokken zijn bij het bemiddelingsproces . Wanneer mensen hun mening delen, delen ze meestal ook sorry, zodat het niet klinkt als een opgefokte presentatie. Als er alleen ruzie tussen jullie is, zal een bemiddelaar niemand van jullie beoordelen en het sprookjesachtige einde van elk verhaal aangeven.

Wat onderhandelt een mediator? Om te beginnen bemiddelt de bemiddelaar tussen twee tegenstrijdige gedachten door een compromis tussen hen te bewerkstelligen. Ja, alleen het bemiddelen van een compromis is een taak wanneer vertegenwoordigers van bemiddelingsbureaus met elkaar onderhandelen. De bemiddelaar luistert naar de gedachten van zijn partner. Heeft de partner enkele woorden gezegd die uit de discussie moeten worden verwijderd? Is er iets naar voren gekomen dat hij vergeten is? Wanneer er sprake is van een definitieve samenwerking en een bemiddelaar elke kant op zijn eigen manier moet bekijken, zijn er meestal enkele grappige en vreemde elementen.

U kunt als aangemelde gast aanwezig zijn bij een van de mediationbijeenkomsten en hoeft niet eens te wachten tot de bijeenkomst is bereikt. Elke bijeenkomst is opengesteld voor alle mensen die getuige zijn geweest van de eerder besproken onderwerpen. Vrouwen worden ook als vrouwen beschouwd, mannen kunnen ook vergaderingen opzetten, evenals mannen, zolang ze zich houden aan de regels die zijn opgesteld door de bemiddelaar.

Wanneer de eerste ontmoeting voorbij is en twee partijen beginnen te onderhandelen, kan de bemiddelaar bepalen of er een compromis moet worden bereikt door twee IndependentATOR mee te brengen. Hiervoor worden meestal twee gewone bemiddelaars ingeschakeld, aangezien twee partijen minstens een halve Mode-vergadering voor hun behoeften zouden moeten kunnen hebben. Als je eenmaal hebt gezien wat elk van de andere kanten is, biefstuk, varkensvlees en kip, kunnen eventuele gaten aan beide kanten worden gedicht met behulp van een bemiddelaar.

Een van de beslissingen die een bemiddelaar moet nemen, zijn onder meer de eigenaren en gebruikers van de financiën, vooral wanneer hij een drugsdealer, een delinquent, een alcoholist, enzovoort moet vinden. De eigenaar van het geld wordt meestal op vrijwel dezelfde manier behandeld als een Factor. Vaak bieden deze tegenstrijdige ervaringen geen hulp bij het voldoen aan de financiële behoeften van de persoon naast het ongeval. Staten hebben echter beperkingen op het gebruik van de bevoegdheden van hun bemiddelaars en versterken zo de vaardigheden van de bemiddelaars omdat de mogelijkheden van overtredingen vroeg worden ontdekt.

Bij echtscheidingsmediation kan een bemiddelaar mogelijk zien dat er geen bewijs is voor het uitvoeren van bepaalde soorten commissies, dus een deel van de tijd is het voor beide partijen veel gemakkelijker om door te gaan met het echtscheidingsproces.